اگر بيماري تازه شروع شده باشد با خوردن مقدار كافي كروم ممكن است رفع شود و به بيماري مزمن تبديل نشود، بهطور كلي اگر ميزان تحمل به گلوكز در حد مرز باشد با خوردن كروم ممكن است كنترل شود و به حد نرمال برسد و همچنين برعكس در مورد اشخاصي كه قند خون آنها كمتر از نرمال است، كروم قادر به افزايش آن خواهد بود.
به نظر ميرسد كه عنصر كروم كيفيت و كارآيي هورمون انسولين را افزايش ميدهد و در نتيجه مقدار كمتري انسولين براي سوخت و ساز قند خون لازم خواهد بود.
در مورد رمز و راز چگونگي تأثيركروم، طبق بررسيهاي انجام شده اين عنصر كه از نظر بيولوژيك فعال است، خود را به انسولين ميبندد و توانايي انجام مأموريت اصلي انسولين را كه اكسيد كردن گلوكز و تبديل آن به دياكسيد كربن است را تا صد برابر افزايش ميدهد.
اين در حالي است كه تقريباً 90 درصد مردم در رژيم غذايي خود، روزانه كمتر از مقدار لازم كروم استفاده ميكنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر