* سعى كنید حتماً بعد از كار با مواد كثیف، ناخن هایتان را با برس ویژه تمیز كنید.
* در ضمن براى جلوگیرى از شكننده شدن ناخن در زمان سوهان كشیدن، هیچگاه ناخن ها را در دو جهت سوهان نكشید.
* به كودكان خود یاد بدهید، نباید از ناخن استفاده ابزارى كرد؛ مثلاً خارج كردن منگنه از درون كاغذ با ناخن صحیح نیست، چون به شدت به بافت ناخن صدمه مىزند.
* رعایت رژیم غذایى صحیح برای تقویت ناخنها لازم است.
غذاهاى سرشار از سولفور و سیلیكون مثل گل كلم و ماهی، موجب حفظ طراوت ناخن مىشوند، خصوصاً افرادى كه با ناخنهاى خود بیشتر كار مىكنند، مثل نوازندگان موسیقى باید بیشتر از این رژیم استفاده كنند. * همچنین آب هویج تازه به علت غنى بودن از كلسیم و فسفر سبب استحكام ناخنها مىشود.
* نوشیدن آب و مایعات به مقدار کافی و استفاده روزانه از 5/2 میلىگرم بیوتین (در تخم مرغ و جگر به وفور یافت مىشود) نیز مىتواند در شادابی، نرمى و سلامت ناخن مفید واقع شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر