به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران واحد علوم پزشكي تهران، دكتر نسرين تك زارع، عضو هيات علمي دانشكده پزشكي تهران در يافتههاي خود به اين نتيجه رسيده است كه ميوه توت فرنگي به طور متوسط داراي ٨١ تا ٨٧ درصد آب، ٣ تا ١٣ درصد گلوكز، اسيدهاي آزاد ماليك، سيتريك، وينيك و لاكتيك، ٥/٣ درصد مواد چرب، ويتامين C فراوان و كمي ويتامينهاي K, E, B, A است. توت فرنگي داراي املاح آهن، سديم و عناصر فسفر، منيزيم، گوگرد، كلسيم و يد است. از توت فرنگي و شيرة آن جهت رفع لكهاي صورت استفاده مي شود و امروزه تأثير توت فرنگي و شيرة آن در جلوگيري از چين و چروك و همچنين درمان آنها و روشن كردن رنگ پوست مورد تأييد قرار گرفته است. همچنين عنوان شده است توت فرنگي اثرات مفيد و فراواني در بهداشت پوست دارد