نتایج این تحقیقات حاكی از آن است كه مصرف بیش از حد فیبر خوراكی و مصرف بسیار كم چربی می تواند سبب كمبود ویتامینها شده و رشد اطفال زیر پنج سال را كاهش دهد. به این معنی كه كودكانی كه نان سبوسدار و مقادیر زیادی میوه و سبزی در وعدههای غذایی مصرف می كنند، بدون شك به سرعت سیر شده و دیگر اشتهایی برای خوردن سایر مواد غذایی ضروری مانند محصولات لبنی، گوشت، تخممرغ و ماهی نخواهند داشت.
لازم به ذكر است كه این مواد غذایی نیز حاوی ریزمغذیهای حیاتی برای رشد و نمو هستند.
در این تحقیقات توصیه می شود كه همواره در یك رژیم غذایی مسئله حفظ تعادل بین مصرف مواد غذایی مختلف در نظر گرفته شود و والدین باید بدانند كه فرزندانشان در هر گروه سنی به چه مواد غذایی بیشتر نیازمند هستند.
ایسنا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر