: فالودهمواد لازم: آب نیم لیتر، شکر یک و نیم پیمانه، گلاب یک چهارم پیمانه، رشته برنجی های چینی. قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه.( اگر شما از نشاسته بخواهید استفاده کنید به دستگاه مخصوص رشته بری احتیاج دارید. بنابراین از رشته چینی به راحتی می توانید استفاده کنید.)طرز تهیه:آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. (صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی دستگاه بستنی سازی در هر خانه ای موجود نمی باشد)رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.فالوده شما حاضر است. نوش جاناگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر