گردو علاوه بر اینکه یک میوه خوشمزه است مزایای فراوانی برای سلامتی دارد که یکی از مهمترین آنها وجود چربی
امگا- 3 در آن است.مطالعات جدید نشان می دهد که گردو حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 استماهی شناخته شده ترین منبع این گروه از چربی های مفید است اما گردو حاوی نوع امگا-3 با عنوان اسید الالینو لینگ (ALA) است به گفته محققان و کارشناسان
تغذیه مصرف بالای این اسید چرب فرد را در برابر
حمله قلبی محافظت می کند مطالعات نشان می دهد که دو گرم در روز اسید الفالینولینک که در یک اونس
گردو یافت می شود برای دستیابی به این مزایا کافی است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر