معصومه كبيري اظهار داشت: سيب باعث پاك كردن معده، تقويت فكر، سلسله اعصاب، قلب و كبد، درمان اسهال و پايين آورنده تب و بوييدن آن نيز براي رفع تنگي نفس بسيار سودمند است.
وي گفت: اين ميوه حاوي انواع ويتامينها، آهن، كلسيم، مس، روي، اسيدهاي آمينه، مواد پروتئيني است و با داشتن الياف سلولزي از بروز سرطان پيشگيري ميكند.
اين محقق به افرادي كه دچار بيخوابيهاي پي در پي هستند، توصيه كرد هر شب قبل از خواب سيب بخورند و اين ميوه به علت داشتن "يد" براي تقويت غده تيروئيد بسيار مفيد است.
كبيري اضافه كرد: جوشانده سيب نقش بسزايي در درمان ورم شديد روده بزرگ، كلسترول اضافي خون، آرتروز، چربي خون، اگزما، امراض پوستي، بوي نفس و دهان داشته و بهترين داروي تصفيه خون است.
به گفته وي، علاوه بر آن خواص سيب در زيبايي يك معجزه بوده و مردم ميتوانند صبح و شب با آب سيب، چين و چروك روي گردن و پوست صورت را به همراه ماساژ آرام آنها رفع كرده و هر هفته از ماسك سيب پخته در شير استفاده كنند. در اين راستا مردم ميتوانند پس از پختن سيب در شير، آن را له كرده، پس از ولرم شدن روي پوست
ماساژ دهند ضمنا خوردن روزانه يك عدد سيب توسط افراد به ويژه سالمندان آرامش اعصاب، خواب راحت و هضم غذاي بهتر را به همراه دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر