جام جم آنلاين: معاون تغذيه دانشگاه علوم پزشكي قزوين گفت: روزهداران بايد مصرف غذاهاي آماده را در ايام ماه مبارك رمضان كنترل و محدود كنند ؛ زيرا با غذاهاي آماده نميتوان روزه گرفت.
دكتر نوروزي در گفتگو با ايسنا، درباره رژيم غذايي ماه مبارك رمضان كه در فصل تابستان قرار گرفته، اظهار كرد: بدن در طول شبانهروز ميبايست حدود 8 ليوان آب (5/2 ليتر) و يا مايعات ديگر دريافت كند تا با تصفيه بهتر كليهها، موجب سلامتي كليه و دفع سموم بدن شود.
وي خاطرنشان كرد: مايعات فقط آب آشاميدني را دربرنميگيرد و انواع سبزي و ميوهها مانند هندوانه ، خربزه ، خيار و يا شير و سوپ نيز حاوي مقادير بسيار بالاي آب هستند و ميتوانند جزو 8 ليوان آب مورد نياز در طول روز محسوب شوند.
نوروزي با اشاره به اين نكته كه بايد از آشاميدن آب و نوشابههاي سرد در شروع افطار خودداري كرد، گفت: بهتر است از مصرف قهوه و چاي پررنگ كه باعث دفع آب بدن ميشوند نيز پرهيز كرد.
وي اظهار كرد: استفاده از مواد قندي ساده نظير قند و شكر، غذاهاي پرچرب، پرادويه، سوسيس و كالباس، غذاهاي نفاخ مانند انواع آشها، زيادهروي در مصرف حلوا، شلهزرد، زولبيا و باميه از عادات نادرست غذايي است كه بايد در ماه مبارك رمضان از آنها پرهيز و يا مصرف آنها را محدود كرد.
نوروزي اظهار كرد: در وعده سحري، مصرف ماست توصيه ميشود و از بين ميوهها و سبزي ها ميتوان از سيب ، گوجه فرنگي ، سبزي خوردن و هندوانه استفاده كرد زيرا به علت دارا بودن درصد بالاي آب در طول روز احساس تشنگي كمتري به فرد دست خواهد داد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر