دکتر سيدعلي کشاورزعضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، در گفت وگو با ايسنا تاکيد کرد: بهتر است خانواده ها از همان ابتداي کودکي، ذائقه فرزند خود را به غذاي شور و پرادويه عادت ندهند، تا کودکان آنها در آينده با مشکلات عديده روبرو نشوند.
وي گفت: مصرف نمک به ميزان زياد در درازمدت منجر به افزايش فشار خون مي شود. به علاوه، به افراد با فشار خون بالا توصيه مي شود در طبخ غذا از نمک استفاده نکنند چون حداقل نمک مورد نياز بدن، در خود مواد غذايي وجود دارد.
دکتر کشاورز در ادامه افزود: در افراد با فعاليت بدني بالا و عرق زياد، خصوصاً در هواي گرم تابستان، نياز به نمک افزايش مي يابد و در ورزشکاران به 3-2 برابر افراد عادي، مي رسد که بايستي از طريق مصرف به اندازه اين مواد تامين شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر