تحقیقات پژوهشگران دانشگاه كالیفرنیا در لس آنجلس نشان می دهد ، مصرف میوه و سبزی و چای كه سرشار از مواد فلاونوئیدی هستند ، خطر ابتلای افراد سیگاری را به سرطان می دهد .
بر اساس تحقیقات این پژوهشگران ، فلاونوئیدهای موجود در این مواد غذایی آسیب های ماده ژنی یا در اصطلاح DNA را كه بر اثر استعمال دخانیات ایجاد شده است ، ترمیم می كند.
فلاونوئیدها رنگدانه های گیاهی محلول در آب هستند كه خاصیت آنتی اكسیدانی و ضد التهاب دارند و در ترمیم برخی آسیب های بافتی موثرند.
موثرترین انواع فلاونوئیدها در توت فرنگی ، چای سبز و سیاه ، كلم بروكلی ، سیب ، بقولات و پیاز یافت وجود دارند.
بیش از 90 درصد سرطان های ریه بر اثر استعمال دخانیات ایجاد می شود كه بهترین راه پیشگیری از آن ، ترك كردن دخانیات و سیگار است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر