يازدهمين دوره جشن سينمايي، تلويزيوني دنياي تصوير شب گذشته در مركز همايشهاي برج ميلاد برگزار شد و مهدي مهدويكيا، حميد استيلي و علي كريمي از جمله اهالي فوتبال بودند كه به برخي از اهالي سينما تنديس حافظ دادند. يازدهمين دوره جشن سينمايي، تلويزيوني دنياي تصوير شب گذشته در مركز همايشهاي برج ميلاد برگزار شد.
بنابراين گزارش، آغاز اين برنامه با پخش سرود وحدت از كارهاي زنده ياد فرهاد مهراد به مناسبت ولادت با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفرصادق(ع) همراه بود و در ادامه الهام حميدي با خواندن متني به حاضران در اين برنامه خيرمقدم گفت. پس از آن رضا يزداني ترانه خليج فارس را خواند و در ادامه، الهام حميدي با خواندن متن ديگري توضيحاتي را در مورد دليل دوسالانه بودن اين جشن ارائه داد.
در ادامه اين مراسم، "علي معلم " به روي صحنه آمد و بعد از خواندن غزلي از حافظ گفت: يك سال نبوديم و به همين خاطر اواخر زمستان دو جشن را يك جا برگزار ميكنيم و اميدوارم سال آينده اول تابستان مثل هميشه جشن را بگيريم. بايد اين نكته را هم بگويم كه جشن با دشواري خاصي برگزار شد، چون سيستم برگزاري جشن از روال طبيعي خود خارج شده بود و ما توانستيم با كاري سخت و طاقتفرسا اين جشن را برگزار كنيم.
در ادامه معلم در مورد جوايز اين دوره از جشن دنياي تصوير گفت: پنج سكه بهار آزادي، ده ميليون ريال بن خريد محصولات آرايشي تيبا، ده ميليون ريال بن خريد لباس از گراد و 6جايزه ده ميليون ريالي از طرف شركت آب معدني دماوند جوايزي است كه به برگزيدگان جشن حافظ اهدا ميشود.
بر اساس اين گزارش، حسام نواب صفوي اولين هنرمندي بود كه در ميان تشويق حضار به روي صحنه رفت و جايزه بهترين صدا را "به خاطر عمق بخشيدن به دو جنبه واقعي و فرا واقعي فيلم " به محمدرضا دلپاك براي "آواز گنجشكها " اهدا كرد و دلپاك گفت: از همه كساني كه در اين كار به من لطف كردند ممنونم و اين جايزه در واقع به انجمن صدابرداران تعلق دارد نه فقط به من.
همچنين براي جايزه بهترين چهرهپردازي، علي كريمي بازيكن عضو استيلآذين و شيلا خداداد به روي صحنه رفتند و اين جايزه را "به خاطر باورپذيري و پرهيز از اغراق مرسوم در فيلمهاي جنگي " به مهري شيرازي براي "اتوبوس شب " اهدا كردند كه شيرازي پس از دريافت جايزه گفت: خوشحالم كه بعد از اين همه سكوت دوباره در جشن دنياي تصوير شركت كردم و ممنونم از كيومرث پوراحمد كه هميشه به من فرصتهاي خوبي را داد.
براي اهداي جايزه بهترين طراح صحنه و لباس بهنوش بختياري روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر توجه به جزييات و كار دقيق با رنگ در جامه و فضاها " به عباس بلوندي براي "فرزند خاك " رسيد.
بلوندي كه به علت حادثه سر صحنه فيلمي با چشمي آسيب ديده در اين جلسه حاضر بود، گفت: من از مجله دنياي تصوير تشكر ميكنم و اين جايزه من را بسيار خوشحال كرد و ببخشيد كه با چشمي آسيب ديده اينجا حاضرم.
جايزه بهترين موسيقي متن فيلم را حميد استيلي و همايون ارشادي "به خاطر همسويي با فضا، قالب و نوع فيلم " به محمدرضا درويشي براي فيلم آتش سبز دادند كه در نبود وي قاسم قليپور تهيه كننده اين فيلم براي گرفتن جايزه به روي صحنه رفت و گفت: خوشحالم كه اين جايزه به آقاي درويشي رسيده است.
حميد استيلي نيز در سخناني گفت: باشگاه استيل آذين خوشحال است كه بين هنرمندان حضور دارد و اميدوارم اين باشگاه كه عنوان فرهنگي هنري را يدك ميكشد بتواند به بحث فرهنگ به خوبي رسيدگي كند.
براي اهداي جايزه بهترين تدوين اصغر همت به روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر دستيابي به ريتم يك دست در هر دو فضاي شهر و طبيعت " به حسن حسندوست به خاطر فيلم "آواز گنجشكها " رسيد كه در غياب وي محمدرضا دلپاك اين جايزه را دريافت كرد.
آنا نعمتي هنرمند ديگري بود كه براي اعلام جايزه بهترين فيلمبرداري روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر رعايت استانداردهاي نور، قاب و تصويرسازي مناسب ژانر " به فرج حيدري براي فيلم پارك وي رسيد كه در غياب وي خود نعمتي جايزه را به همراه برد و گفت: به عنوان يكي از بازيگران فيلم ديدم كه همه براي اين كار زحمت زيادي كشيدند.
قبل از اهداي جايزه يك عمر فعاليت هنري كليپي از آثار منتخب منوچهر اسماعيلي به نمايش درآمد و مهدي مهدويكيا، امير كعبي، حسين هدايتي(مدير باشگاه استيل آذين) و چنگيز جليلوند به روي صحنه رفتند.
مهدويكيا ضمن تشكر از برگزاركنندگان جشن اظهار اميدواري كرد كه اين گونه مراسمها تداوم داشته باشد و هدايتي در سخناني گفت: به عنوان يك خدمتگذار در ورزش برگزاري اين جشن را براي هنرمندان تبريك ميگويم و اميدوارم هنرمندان و هنردوستان دست در دست هم كاري كنند تا شادي و نشاط در كشور افزايش يابد.
چنگيز جليلوند در سخنان خود گفت: خوشحالم كه منوچهر اسماعيلي را به شما معرفي ميكنم. او مثل گوهر نايابي در دنياي دوبله است، به گويندهاي مثل او افتخار ميكنيم و بايد او را لاي پنبه نگه داريم.
غلامعباس فاضلي از اعضاي هيأت داوران جشن دنياي تصوير در اين بخش از برنامه با حضور روي صحنه در مورد منوچهر اسماعيلي گفت: خيليها سوال ميكنند چرا دوبلور خوب در نسل جديد وجود ندارد و اين سوال را ميكنند كه مگر صداي خوب در بين نسل جوان نيست. سه دليل در اين موضوع وجود دارد كه هر سه در آقاي اسماعيلي به چشم ميخورد. اولي عشق به كار است و اسماعيلي عشق جدي به كار خود دارد و من تمام جزييات كليه آثاري را كه در آنها حضور داشته، در ذهن دارم كه اين فقط به حافظه خوب برنميگردد. دومي اندكي جاه طلبي است كه براي هر هنرمندي لازم است خيليها راضي به گوشهنشيني هستند و نميخواهند به صدر بروند اما اسماعيلي اينگونه نبود و سوم اينكه زمانه و دوران يا بعضي حوادث از بعضي از مردان و زنان، شخصيتهاي بزرگي ميسازد، گاهي جهان اطراف ميخواهد هنرمند را به انزوا بكشد و اينجاست كه هنرمند بزرگ خود را از انزوا رها ميكند و با عبور از دروازه تاريخ جاودانه ميشود.
منوچهر اسماعيلي در ميان تشويق شديد حضار به روي صحنه آمد و گفت: يك بار علي معلم در مراسم بزرگداشتي به من روي صحنه گفت چرا مي لرزي؟ پس ابهت تو كجاست؟ نتوانستم آن روز به او جواب بدهم چون بزرگداشت استادم علي كسمايي بود. فقط اين را بگويم كه هنرمند جلوي دوربين استوار است و در حرف صلابت دارد. من هنرمند نيستم، من تكهاي از جان شما هستم.
وي افزود: هنوز به خاطر شما مردم و عشق شما حرف ميزنم و از تمام همكارانم ممنونم كه به من ميدان دادند و از من حمايت كردند. اين جايزه متعلق به من نيست لذت و خاطره اين جايزه را با خود ميبرم و اصل جايزه را به همسرم تقديم ميكنم.
در ادامه اين مراسم فرزاد حسني به همراه سيروس الوند براي اهداي جايزه بهترين بازيگر زن به روي صحنه رفتند و الوند گفت: بازگشت دنياي تصوير را به عرصه مطبوعات تبريك ميگويم و جشن دنياي تصوير را هم مبارك ميدانم. هيچ گاه باور نكردم كه ميتوان قلمها را شكست و دنياي تصوير نيز شكسته نشد. اين مجله هميشه براي من دريچهاي بود از ايران به سينماي جهان.
اولين جايزه بهترين بازيگر زن به بهاره رهنما رسيد و او با خوشحالي پس از حضور در صحنه گفت: خوشحالم كه اين جايزه را از دست الوند ميگيرم، چون زماني به او گفتم چرا من را در فيلمهايت بازي نميدهي و او به من گفت بازيگر با اضافه وزن نقش اول نميگيرد. اما اين جايزه را از او گرفتم.
رهنما با اظهار اميدواري از اينكه بازگشت دنياي تصوير طليعه بازگشت ساير مطبوعات سينمايي به جريان انتشار باشند از حضار خواست تا به افتخار خسرو شكيبايي دست بزنند و گفت: از پيمان قاسم خاني و ابوالحسن داوودي ممنونم كه كشف كردند رسالت من در خندان مردم است نه در گرياندن آنها.
دومين جايزه بهترين بازيگر زن "به خاطر رعايت خصوصيات اجتماعي و رفتاري درست شخصيت " به هنگامه قاضياني براي به همين سادگي رسيد و او پس از حضور در صحنه ضمن سلام به هم قبيلههايي خود گفت: اين جايزه را بسيار دوست دارم و براي من گرفتار اين جايزه از سيمرغ بلورين هم مهمتر است و امشب بسيار شادم و خوشحالم جايزه را از علي معلم ميگيرم كه معلم همه ما در سينما بوده.
براي اهداي اولين جايزه بهترين بازيگر مرد سعيد راد به روي صحنه رفت و گفت: وقتي منوچهر اسماعيلي براي تقدير به روي صحنه آمد به ياد جايزه منتقدان و جايزه جشنواره سپاس افتادم و فكر كردم قطعا اگر صداي او نبود اين جايزهها را نميگرفتم و چقدر كم داشتم. ديدن چنگيز جليلوند هم براي من بسيار خاطره انگيز بود چون در چهار فيلم معتبر به جاي من حرف زد و من قصد دارم جلوي اين دو استاد تعظيم كنم.
جايزه بهترين بازيگر مرد "به خاطر ارائه هوشمندانه و واقع گرايانه خصايص شخصيت اصلي " به رضا ناجي براي فيلم "آواز گنجشكها " رسيد.
گلاب آدينه هنرمندي بود كه دومين جايزه بهترين بازيگر مرد را اعلام كرد و علي معلم در مورد وي گفت: آدينه بازيگران زيادي را به سينما و تئاتر ما معرفي كرده اين جايزه "به خاطر حركت ظريف بر روي مرز بين شخصيت مثبت و منفي " به حامد بهداد براي فيلم روز سوم رسيد و بهداد با حضور بر صحنه گفت: از تمام كساني كه در راه بازيگري به من كمك كردند ممنونم. راهي كه برايم بسيار جدي بوده و هنوز هم هست. از خداوند، خانوادهام، امام رضا(ع) و ملت ايران ممنونم همين طور از حميد سمندريان ممنونم.
بهداد در ادامه با خطاب قرار دادن چنگيز جليلوند و منوچهر اسماعيلي گفت: شما دو نفر ستارههاي درخشان هنر دوبلهايد و من هميشه آرزو داشتم به خاطر صداي مارلون براندو جايزهاي به آقاي جليلوند بدهم اما در ده سالي كه فعاليت سينمايي ميكنم هيچ جايزهاي نگرفتم و حالا اين جايزه را براي صداي براندو، وثوقي، فردين و نيومن به آقاي جليلوند اهدا ميكنم.
جليلوند نيز پس از حضور در صحنه گفت: خوشحالم پس از سالها كه از ايران دور بودم. پس از برگشتن به كشور، حامد بهداد بازيگر محبوبم بود و اميدوار بودم روزي به حق خود در گرفتن جايزهها برسد كه رسيد.
براي اهداي جايزه بهترين فيلمنامهنويس پيمان قاسم خاني با سحر زكريا به روي صحنه رفتند و اين جايزه "به خاطر دسترسي به ساختاري مستحكم با وجود پيچيدگيها و تعدد فراوان شخصيتها " به اصغر فرهادي براي فيلمنامه فيلم دايره زنگي رسيد.
لاله اسكندري جايزه بهترين كارگرداني را "به خاطر انتخاب ساختار بصري سياه و سفيد، دوربين روي دست و انتقال شرايط انساني در جنگ " به كيومرث پوراحمد براي اتوبوس شب داد و پوراحمد پس از سخنان كوتاهي، گفت: خوشحالم علي معلم مجله دنياي تصوير و جشن را با پايمردي به عرصه مطبوعات بازگرداند و خوشحالم كه هوشنگ گلمكاني صاحب امتياز مجله فيلم را در اينجا ديدم و از همدلي بين اين دو مجله خوشحال شدم. جايزه آقاي اسماعيلي كه به خاطر او عاشق سينما شديم مرا تحت تأثير قرار داد و عشق حامد بهداد به مارلون براندو و آواز رضا يزداني مرا تكان داد. همچنين خيلي خوشحالم كه چهرهپردازي اتوبوس شب ديده شد و موسيقي آن نيز به خوبي شنيده شد.
براي اهداي جايزه ويژه هيأت داوران مهتاب كرامتي به روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر پوشش مستمر و درازمدت براي رسيدن به فضا و زبان ايراني در سينما " به محمدرضا اصلاني براي آتش سبز رسيد كه در نبود وي كرامتي قول داد جايزه را به اصلاني ميرساند.
بابك حميديان هنرمندي بود كه براي اهداي جايزه بهترين فيلم به روي صحنه رفت و اين جايزه را مجيد مجيدي "به خاطر حركت روي مرز واقعگرايي شوخ اجتماعي و تمثيل گرايي معنوي " براي فيلم "آواز گنجشكها " دريافت كرد.
مجيدي پس از حضور در صحنه گفت: خوشحالم كه دنياي تصوير دوباره منتشر ميشود. من از نيمه راه اصفهان برگشتم و به بخش جذاب برنامه رسيدم يعني جايي كه حامد بهداد جايزه خود را به چنگيز جليلوند داد. من هم به تأسي از او جايزه ام رابه هنرمندي ميدهم كه از پيشكسوتان دوبله است و مخصوصا در فيلم محمد رسولالله به زيبايي جاي آنتوني كوئين صحبت كرده امروز هم در سالروز ميلاد پيامبر(ص)، نيز ميخواهم اين جايزه را به منوچهر اسماعيلي تقديم كنم.
افشين يداللهي به همراه محمد سرير براي اهداي جايزه بهترين ترانه فيلم و سريال به روي صحنه رفتند و علي معلم در توضيحي در مورد اين جايزه گفت: كار دشواري براي گزينش ترانه فيلمها و سريالها داشتيم چون تمام آثار خوب بود ضمن اين كه مجبور شديم از ميان هنرمندان در دو سال دست به انتخاب بزنيم به همين خاطر اگر كسي نام خود را در اين ميان نديد اميدواريم از دست ما ناراحت نشود.
افشين يداللهي قبل از اهداي جايزه گفت: از دنياي تصوير ممنونم كه به ترانه سريال توجه ميكند. اين چيزي است كه در بسياري از جشنوارههاي ديگر هيچ توجهي به آن نميشود و اين اتفاق ميتواند شروع خوبي باشد.
اولين جايزه ترانه "به خاطر پيوند حسي درست با فضا و مضمون اثر " به عليرضا قرباني براي "مدار صفر درجه " رسيد كه وي پس از حضور در صحنه گفت: از فردين خلعتبري ممنونم كه "شب دهم " و "مدار صفردرجه " را با همراهي او توانستم به خوبي اجرا كنم.
قبل از اهداي دومين جايزه ترانه محمد سرير گفت: چندين سال است كه اتفاق خوبي در زمينه فيلمها و سريالها افتاده و آن اين است كه هر اثري با ترانهاي همراه است اما بهتر است باتوجه به محتواي سريال به ترانهها دقت شود تا اين مسابقه ترانه گذاشتن در فيلمها و سريالها در ارتباط با مضمون سريال باشد.
سپس دومين جايزه بهترين ترانه "به خاطر شعر، ملودي و حس صداي خواننده با هويتي مستقلي از خود اثر " به رضا يزداني براي "مرگ تدريجي يك رويا " رسيد.
يزداني پس از حضور در صحنه گفت: نميدانستم در اين شاخه دو جايزه است و من بسيار هيجان زده شدم چون هيچ جشنواره ديگري نداريم كه براي فيلم و سريال جايزه بدهد براي ما خوانندگان مهم است كه اين جايزه را ببريم و براي اين جايزه از يغما گلرويي و كارن همايونفر بسيار تشكر ميكنم.
براي اهداي جايزه فعاليت پربار در عرصه ادبيات سينمايي هيأت داوران جشن دنياي تصوير مركب از امير پوريا، رضا درستكار، اميرحسين رسائل، جواد طوسي، غلامعباس فاضلي و بيژن اشتري به روي صحنه آمدند و طوسي در مورد برنده اين جايزه گفت: بيشتر كساني كه به روي صحنه آمدند به اسماعيلي و جليلوند اشاره كردند. بهانه جمع ما سينماست و سينما بدون عشق و خاطره هيچ است اين دو نفر براي ما خاطرات زيادي آفريدند و بايدبگويم متبرك باد نامتان.
طوسي افزود: اين دو عزيز از حوزه تخصصي خود زمينه وصل ما را به سينما ايجاد كردند و در حوزه پژوهشهاي سينمايي نيز قطعا يك نويسنده ميتواند با جدي نگاه كردن و نگاه عميق به موضوع انتخابي اين عملكرد را داشته باشند. كسي كه مي خواهيم از او قدرداني كنيم در كنار افراد محدود و معدودي كه در حوز پژوهش سينما كار انجام دادهاند تفاوتهاي آشكاري را در كار خود دارد مهمترين تفاوت او اين است كه نگاه جامعه شناسي بر اساس موضوع انتخابي خود در تاريخ سينما دارد.
طوسي تصريح كرد: اگر بخواهيم به حرف هوشنگ كاووسي و واژه فيلمفارسي اكتفا كنيم در يك نگاه نقادانه به بخشي از تاريخ سينماي قبل از انقلاب خط بطلان مي كشيم. اما اگر محبوبيتي در اين سينما وجود دارد حتي با توجه به ذات رويا پرداز آن اين موضوع بسيار مهم است. تشييع جنازه محمدعلي فردين نشان داد آن واژه و آن سينماي روياپرداز بيهوده به محبوبيت نرسيده. غلام حيدري يا عباس بهارلو سعي كرده پديده شدن صناعت و فن سينما را با بضاعت محدودي كه سينماي آن دوره داشت بررسي كند و در تمام آثارش به خوبي بها ين كار پرداخته بسيار خوب است كه حوزه پژوهش جدي گرفته شود و بايد سازمانها و نهادهاي مختلف با بنيه مالي كافي بخشي از بودجه خود را براي رونقدهي به اين مقوله براي كساني كه ميخواهند كار درستي در حوزه سينما انجام شود اختصاص دهند.
سپس جايزه فعاليت پربار در عرصه ادبيات سينمايي "به خاطر پيگيري و تهديد پيرامون تاريخ سينماي ايران با نتايجي پرشمار و با ارزش در كتاب و مقاله " به عباس بهارلو (غلام حيدري) رسيد و وي ضمن تشكر از هيأت داوران گفت: اين جايزه را به ياد و خاطره ابوالحميد شعاعي تهراني تقديم ميكنم كه از اين دنيا رفت و هرگز نشد تجليلي از او انجام شود.
براي جايزه بهترين فيلم مستند سروش صحت به روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر انتخاب موضوعي با معاني تمثيلي فراتر از واقعيت " به بانوي گل سرخ به كارگرداني مجتبي ميرطهماسب رسيد كه در نبود وي سروش صحت گفت: ما با هم همسايهايم و اين جايزه را براي او ميبرم.
مرجانه گلچين براي اهداي جايزه بهترين بازيگر زن درام تلويزيوني به روي صحنه رفت كه اين جايزه "به خاطر همخواني با طبقه اجتماعي و فرهنگي نقش "به آزيتا حاجيان براي سريال "ساعت شني " رسيد.
جايزه بهترين بازيگر مرد درام تلويزيوين را گلاب آدينه اعلام كرد و اين جايزه "به خاطر يك دستي در ايفاي نقشي دوست داشتني بدون ترحم انگيز شدن " به مهدي هاشمي براي سريال "روزگار قريب " رسيد.
هاشمي پس از حضور در صحنه گفت: پايين كه نشسته بودم فكر مي كردم كه چه بگويم وكلي با خود تمرين كردم تا بگويم جايزه گرفتن براي من ارزش دارد اما نكته مهم احساساتي است كه شما داريد و من بدون شما در خلأ به سر ميبرم. قطعا وقتي اينجا را ترك كنيم موجي از احساسات تا چند ساعت در فضا ميماند و اين از قدرت جشن دنياي تصوير است. خوشحالم منوچهر اسماعيلي را اينجا ديدم كه شاهكارهاي متعددي از او در خاطرم است.
وي در ادامه حرفهايش گفت: اميدوارم در سالهاي آتي مشكلاتي وجود نداشته باشد كه باعث وقفه در كار مطبوعات شود.
شهره سلطاني جايزه بهترين فيلمنامه مجموعه تلويزيوني را "به خاطر ديالوگ نويسي كنايي و كار با موضوعي ظريف و حساس " به عليرضا نادري و عليرضا كاظميپور براي سريال "ميوه ممنوعه " اهدا كرد كه كاظميپور از حسن فتحي و اسماعيل عفيفه تشكر ويژهاي كرد و در غياب عليرضا نادري فرزندش بر صحنه حضور پيدا كرد.
فردين خلعتبري براي اهداي جايزه بهترين كارگردان مجموعه تلويزيوني به روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر ارتقاي سطح تكنيكي كارگرداني در تلويزيون " به بهرام بهراميان براي سريال ساعت شني رسيد. مهدي كرمپور براي اهداي جايزه بهترين مجموعه تلويزيوني به روي صحنه رفت و اين جايزه "به خاطر ارائه پوششها و رنجهاي يك شخصيت ارزشمند ملي در يك بستر تاريخي " به كيانوش عياري براي سريال روزگار قريب رسيد كه در نبود عياري مهدي هاشمي اين جايزه را گرفت.
مهران غفوريان هنرمندي بود كه جايزه بهترين بازيگر زن كمدي را اعلام كرد و اين جايزه "به خاطر حفظ جنبههاي در دل نقش و متن كمدي " به مريم اميرجلالي براي سريال ترش و شيرين رسيد و وي گفت: خوشحالم كه نتيجه زحمتهايم را گرفتم.
علي معلم در اين بخش از برنامه گفت: از تمام كساني كه در بازگشت دوباره دنياي تصوير تشكر كردند خصوصا آقاي خندان وكيل مجله و دكتر كلانتري قاضي پرونده ممنونم تشكر ميكنم از كساني كه كمك كردند جشن و مجله دنياي تصوير با رفع سوءتفاهمها به ميان مردم برگردد و در خدمت سينما و تلويزيون باشد.
وي همچنين افزود: دنياي تصوير سازماني خصوصي است كه به تنهايي اين جشن را برگزار مي كند و اميدوارم اين فعاليتها در بخش خصوصي جدي گرفته شود. اين مجموعه بهترين و بيشترين تلاش خود را براي جمع كردن هنرمندان انجام مي دهد و اميدوارم مسئولان امر با ديد مثبتي به اين قضيه نگاه كنند.
آخرين جايزه جشن جايزه بهترين بازيگر مرد كمدي بود كه احمد پورمخبر براي اهداي اين جايزه به روي صحنه رفت و "به خاطر توفيق در تنها فرصتي كه تاكنون در ايفاي نقش كمدي داشته " اردلان شجاع كاوه اين جايزه را براي چارخونه گرفت.
وي پس از حضور در صحنه گفت: اميدوارم زماني برسد كه تعلق در زمينه طنز قدري ما را محكمتر و با اعتقاد بيشتري در اين زمينه نمايشي راهگشا باشد.
اجراي دو قطعه ترانه توسط رضا يزداني پايان بخش يازدهمين دوره جشن سينما تلويزيوني دنياي تصوير بود.
منبع-سینمای ما