اخیراً برای اشائه ی فرهنگ استفاده ی بیشتر لبنیات در کشور برای شروع کار از وزارت بهداشت و درمان آغاز کرده اند که در این وزارت خانه به جای نوشیدنی های دیگر از شیر استفاده می شود . دوغ نیز یکی از بهترین مشتقات کارخانه های لبنیات می باشد. در ادامه به فواید دوغ نسبت به نوشابه اشاره شده است.
نوشابه دوغ
صفر..........................................پروتئین(گرم)............................................. ۱۷
صفر..........................................چربی(گرم)................................................ ۱۰
صفر..........................................فسفر(گرم).............................................. ۶/۰
صفر..........................................کلسیم(گرم)...........................................۴۷/۰
صفر..........................................ویتامینA(میلی گرم).......................۱/۶ - ۰۶/۰
صفر.........................................ویتامینB1(میلی گرم)...............................۰۶/۰
صفر.........................................ویتامینB2(میلی گرم).................................۸/۰
صفر..........................................ویتامینD(میلی گرم).............................. جزئی
۱۳۰ساکارز..................................قند(گرم).............................................۲۵لاکتوز
۸۷۰............................................آب(سی سی)...........................................۹۴۵
دارد...........................................مواد نگهدارنده..........................................ندارد
۵۲۰...........................................انرژی(کیلو کالری)........................................۲۹
با توجه کردن به اعداد و درصدهای موجود به تفاوت بین خواص دوغ و نوشابه پی خواهیم برد.
نظرتان در مورد این قسمت ٬درصدها و استفاده از دوغ و نوشابه چیه؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر