براساس تحقيقات يک پژوهشگرانگليسي از دانشگاه "نيوکاسل" حضور اجزاي پنير در دهان سبب مي شود تا از عمل باکتري هاي موجود در دهان که با تخمير شکر موجود در شيريني و ميوه، به ميناي دندان حمله ور مي شوند، جلوگيري شود.
تحقيقات نشان مي دهد که مقدار شکري که شخص در روز مصرف مي کند در تخريب دندانهاي وي عامل تعيين کننده به شمار نمي آيد بلکه دفعات مصرف مواد شيرين در روز است که مي تواند شتاب نابودي ميناي دندان را افزايش دهد.
در مورد مصرف پنير و شيريني اين دو نکته شايان توجه است که چون پنير مواد فسفرزاي بدن را کاهش مي دهد و اين عمل که مي تواند بر کارکرد مغز تاثير گذارد مصرف اندکي گردو همراه با پنير به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر